industriele veegmachine

Vloerreinigingsmachines voor professioneel en industrieel gebruik - Eureka.
Door de hydraulische aandrijving, containerlift, borstels en afzuiging kan de Xtrema de vuilste vloeren snel en efficiënt vegen en het onderhoud van de machine is een snelle routine. MAGNUM, DE GROOTSTE HOOGDUMP VEEGMACHINE UIT HET GAMMA. NL Lultima novità nel settore delle spazzatrici a scarico idraulico. Pratica, robusta ed efficiente garantisce un'ottima' produttività e costi contenuti. ECONOMIE ECOLOGIE GROTERE PRODUCTIVITEIT MINDER VERBUIK VAN WATER REINIGINGSMIDDEL. De E61 is verkrijgbaar met het ECO systeem. Dit systeem is 5 keer productiever dan traditionele systemen. De E61 is ook verkrijgbaar in de TRAC versie. DE EUREKA E110 ECO OPZIT SCHROBZUIGMACHINE. De E110 is ontwikkeld met het oog op gebruiksgemak en comfort voor de gebruiker. De eenvoudige bediening, grote wendbaarheid en ergonomische bestuurderspositie met optimaal overzicht op het te schrobben oppervlak, maken de machine uiterst veilig en gemakkelijk in gebruik. Roltrappen En Rolbanden. EC 51 Efficiënte reiniger voor roltrappen en rolbanden. De EC51 verwijdert efficiënt: vet, steentjes, vreemde voorwerpen, zand, enz. EC51 kan ook worden gebruikt als schrobzuigmachine.
Prijs industriële veegwerken en schuurwerken - SchoonmaakKosten.
Industrieel vegen en industrieel schrobben van bedrijfsvloeren. Industrieel reinigen van loodsen, magazijn, opslagruimtes en parkings. Een mobiele unit, borstelveegmachine of veegmachine kan overal ingezet worden en verschillende veegwerken en of schrobzuig-werken uitvoeren. Men kan kiezen tussen een veegmachine op gas zonder uitstoot of op benzine.
Butti industriële veegmachines Cela Machinerie.
Butti industriële veegmachines. Butti levert drie modellen van de industriële veegmachine: de SI 125, SI 150 en de SI 180. Elk met eigen sterke punten, maar allemaal met een mooie range accessoires. Geschikt voor reinigen en het verzamelen van materiaal.
Veegmachine kopen? Ruim aanbod professionele veegmachines op Toolnation.nl.
Verwachte levertijd 2 tot 5 werkdagen. Adviesprijs 4.939, 22 Aanbiedingsprijs 4.785, 54 3.954,99, excl. -3 Kärcher Professional 1.517-107.0 KM 70/20 C 2SB Veegmachine. Verwachte levertijd 1 tot 3 werkdagen. Adviesprijs 912, 34 Aanbiedingsprijs 881, 90 728,84, excl. -3 Kärcher Professional 1.517-106.0 KM 70/20 C Veegmachine.
HAKO JONAS 1700V industriële veegmachine - 1993.
Nieuwe Kubota KX 027-4 voor RBZ Rioolbeheer Kruiningen. Voorraad heftrucks en elektropallettrucks. Voorraad tuin- en parkmachines. Groot Groen Plus beurs is van start. Can Am Outlander 450 4x4 afgeleverd. Bezoek ons op de GrootGroenPlus 2022. HAKO JONAS 1700V industriële veegmachine - 1993.
industriële veegmachine batterij TE-SW 18/610 Li 18V 4.0AH twee batterijen Einhell Bricolemar.
Batterij veegmachine hulp clean sweep voor moeiteloos werk of hulp bij motoraandrijving en de batterij. Bijzonder groot gebied opruimen 1800 m per uur door de ingrijpende breedte van 610 mm maakt het gemakkelijk om schone grote patio houden. Met de veegmachine batterij kunt u alle hoeken te bereiken, met bezems lateraal geplaatst.
Zit veegmachine - Gesco Group Professional Cleaning Machines.
Deze opzit veegmachine kan het zwaarste poetswerk aan, onder de zwaarste condities. Ze is comfortabel, onderhoudsarm, vrij stil en heel wendbaar. Een ride on veegmachine is ideaal voor grote magazijnen, uitgestrekte open en overdekte parkings, wandelpromenades en hypermarkten. veegbreedte 1000 mm.
Tennant Veegmachine Industrial Cleaning.
Een Tennant veegmachine geeft een vloer een grondige veegbeurt. Al het stof wordt opgenomen in de machine, dit zorgt voor een schone en nette vloer. Naast het stof veegt de Tennant veegmachine ook ander vuil dat op de vloer ligt op.
Industriele Dibo veegmachines - Hygienesupply.be.
31 0 345 - 72 49 00. Borstel met lange steel. Soft Nitril Handschoenen. Tegen niet in water oplosbare stoffen. Tegen in water oplosbare stoffen. lichte tot middelmatige vervuiling. Poetspapier op rol. Non woven Microvezeldoeken. Padhouders en Pads. Stofzuigerzakken voor industriele stofzuigers. Dipp Industriële Ontvetter. Telescoopsteel 6 meter Vikan. Microvezeldoekenbox en houders. Mopboxen en houders. Opbergmanden en houders. Opbergzakken en houders. Wasnetten en houders. Professionele veegmachines voor industrieel gebruik. Waarschijnlijk kent u ze wel: de grote wagens die het vuil opzuigen van de straat. De automatische borstels, de stofzuiger en de bevochtigingsinstallatie zorgen ervoor dat oppervlakken binnen no time schoon worden gemaakt. Bent u nu ook op zoek naar een manier om uw bedrijfs ruimtes praktisch, snel en grondig te kunnen reinigen? Bestel dan nu een veegmachine van Dibo en veeg als een professional!

Contacteer ons

Op zoek naar industriele veegmachine?