kleine veegmachine

Rumex veegmachine - Miniwerktuigen.nl.
- Nylon borstel borstel met grote diameter 520 mm. - 2 zware instelbare zwenkwielen. - veeghoek links- rechts en recht mechanisch instelbaar. - Nederlands fabrikaat! Rumex VM 1250 veegmachine 2.500 euro excl. Rumex VM 1550 veegmachine 2.650 euro excl. Rumex VM 1850 veegmachine 3 100 euro excl.
persoonlijke lening 10000 euro
Toebehoren.
Draait autmatisch in hoeken dankzij de kleine draaicirkel. Veegmachine voor vorken/lepels. Wielladers en toebehoren. Veegmachine voor vorken/lepels. Terug naar overzicht. Veegmachine die eenvoudig te monteren is op alle machines die voorzien zijn van palletvorken. Ideaal voor het opvegen en opvangen van stof en vuil.
Een truck huren of leasen? Clean Mat Trucks.
Clean Mat Verhuur verhuurt kleine en middelgrote zelfrijdende veegmachines van de merken Ravo, Bucher en HMF. De veegmachines kunnen worden uitgerust met een derde borstelunit. Clean Mat Verhuur verhuurt bovendien truckgemonteerde veegwagens van de merken Johnston, Schörling, Schmidt en Stocks.
Veegmachines online kopen KAISERKRAFT.
De veegmachine kan dus op verschillende manieren op het bedrijfsterrein ingezet worden. Welke veegmachine gebruik ik voor welke vloeren? De meeste handveegmachines in ons assortiment zijn ontworpen voor harde vloeren binnen en buiten. Gedetailleerde informatie hierover vindt u in het bijbehorende gegevensblad.
Veegmachine van Lumag kopen?
Veegmachine kopen van Lumag! Lumag heeft in principe twee verschillende modellen veegmachines in zijn assortiment. De Lumag KM600N en KM800 en de KM1000. De KM600N is 60cm en de KM800 is 80cm breed, zeer robuust qua bouw en geschikt voor het vegen van kleine en grotere oppervlakten.
Veeg-zuigmachines - Gesco Group Professional Cleaning Machines.
In ons gamma vindt u een veegmachine voor alle omstandigheden: van occasioneel gebruik in het kleinere atelier tot volcontinu gebruik in grote fabriekshallen. Al onze vegers kennen een hoge productiviteit, zijn geluidsarm, eenvoudig te bedienen en robuust van ontwerp. Afhankelijk van uw noden kiest u voor. Een achterloop veegmachine voor kleine oppervlaktes tot 2000 m, zowel binnen als buiten, bv.
Achterloop Veegmachines G&T Cleaning.
De verschillende modellen zijn geschikt voor zowel binnen als buiten en ideaal te gebruiken in kleine magazijnen, fabrieken, schoolpleinen en parkeerplaatsen. Het geavanceerde veegsysteem zorgt voor een laag geluidsniveau en opwaaiend stof blijft tot het minimum beperkt. Bekijk ons diverse assortiment achterloop veegmachines. MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN? Onze adviseurs geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen welke achterloop veegmachines het meest geschikt is voor uw situatie. Neem contact op. Compact en licht in gewicht. Inhoud vuilcontainer l. Geluidsarme achterloop veegmachine. Inhoud vuilcontainer l. Veegmachine met hoge productiviteit. Inhoud vuilcontainer l. Achterloop veegmachine bij G&T Intern Transport, wij helpen u!
Kuismachines: veegmachines veegzuigmachines DiBO.
De opties zijn eindeloos. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, DiBO biedt steeds een kwalitatieve oplossing, zodat elk oppervlak er kraaknet uitziet. Vloerreinigers die garant staan voor kwaliteit, prestatievermogen en gebruiksgemak dus. Want dé ideale industriële veegmachine.: Is compact wendbaar. Zorgt voor een snelle efficiënte reiniging. Heeft een grote vuilvergaarbak. Reinigt moeiteloos kleine middel grote oppervlakken.
Veegmachine kopen Kärcher.
Service aan huis BP Pompen. Onderdelen Home Garden. Kärcher All Brands Service. Kärcher Professional reserveonderdelen. Kärcher Service App. Zoek het dichtstbijzijnde Kärcher punt. Kärcher als werkgever. Duurzaamheid bij Kärcher. Duurzaamheid in cijfers. Duurzaamheid vanaf het begin. Cultuur, Natuur en Samenleving. Logistieke keten en productie. Draadloze elektrische dweil. Zetelreiniger en tapijtreiniger. Window Vac voor ramen en oppervlakken. Veeg- en veeg-/zuigmachines. Outdoor Power Equipment. Generatoren en afvalwaterpomp. Het beste seizoen om te vegen? Heel het jaar! Of het nu gaat om bloemblaadjes in de lente, zand in de zomer, dode bladeren in de herfst of strooimateriaal in de winter. De efficiënte en ergonomische veegmachines S 4 en S 6 van Kärcher staan garant voor een onberispelijke omgeving, het hele jaar door en in recordtijd, overal rond huis en tuin. Eenvoudig in gebruik: moeiteloos vegen, geheel zonder kracht of inspanning. Eenvoudig op te vouwen: het comfortabele steunoppervlak maakt het gemakkelijk om de veegmachine op te bergen zonder te bukken.

Contacteer ons

Op zoek naar kleine veegmachine?