hogedrukreiniger pomp

Hogedruk scheepsreiniger, speck np16/15-210 - Hoenderop.
Groep 9 Hydrofoor, plunjerpomp, hogedrukreiniger, luchtcompressor Hogedrukreinigers Hogedruk scheepsreiniger, speck np16/15-210. Dompelpomp, bovenuitgang, zijuitgang, grofvuil, adn, schoonwater. Pomp voor verontreinigde vloeistof, dekwas, membraanpomp, vuilwatertank-pomp. Pomp voor schone vloeistof, drinkwater, gasolie, cv pomp, tandradpomp. Pomp met verbrandingsmotor. Pomp met vrijaseinde, dekwas.
hetkempensriooltje.be
SKIL 0761 AA Hogedrukreiniger.
SKIL 0761 AA Hogedrukreiniger. Krachtige hogedrukreiniger met volledig aluminium pomp. De SKIL 0761 hogedrukreiniger heeft een krachtige 1400W motor en een volledig aluminium pomp die een maximale druk van 105 bar kan bereiken. Dit maakt het gereedschap ideaal voor het schoonmaken van uw terras, gereedschappen, voertuigen en tuinmeubels.
gd-energy.be
De 7 beste hogedrukreinigers van 2022 Doorgelicht reviews.
Op 100 bar wordt het water onder veel druk uit de reiniger geduwd. Let op, water aan hoge druk kan zeer hard aankomen! Hoe de juiste hogedrukreiniger kiezen? Afhankelijk van je behoefte kan je kiezen tussen hogedrukreinigers met een verschillende werkdruk.
Tweedehands - Pro Press.
Hogedrukreiniger KEW, met de alom gekende C3 pomp Type 52C3KA Lees Meer. Hogedrukreiniger DIBO TSX-10/130. Semi-professioneel Lees Meer. Standaard uitrusting:20: m hogedrukslang, Ergo 2000 pistool Ergo koppeling watertoevoer koppeling, slanghaspel, Tornado Plus lans en nozzle.Specificaties Pompdruk: 175 bar 17,5, MPa.Het schoonmaken van de macht: 6.3 kg.Water volume: 1260 L uur Qmax, 1170 L h QIEC .Max.
Hydraulische hogedrukreiniger 200 bar Halvewerk.nl.
De beste service voor alle producten. Hydraulische hogedrukreiniger 200 bar. De DOA WHY 1520 is een professionele hydraulische hogedruk reiniger aangedrven door een hydraulische tandwielmotor. Deze pomp is voorzien van 3 keramische pistons en levert 15 L/min bij 200 bar.
Hogedrukreinigers kopen Kärcher.
Of je er nu een Kärcher hogedrukreiniger nodig hebt voor de lichte klusjes zoals het schoonmaken van je fiets of tuinmeubilair of voor zware klussen zoals het reinigen van gevels of terrassen, voor elke taak hebben we de juiste hogedrukreiniger.
Frank - hogedrukreinigers - warm water.
Een eenvoudige bediening dit door middel van de ergonomische vorm van het pistool, niet vermoeiend voor de gebruiker. Optimale veiligheid door een geleidelijke op druk komen en een geleidelijk stopzetten, drukloos na het stoppen van de hogedrukreiniger. Baan naar Vlaanderen 101.
Hogedrukreiniger HDS 13/20-4 S Claeys Staelens.
Home Professional Hogedrukreiniger Warmwater hogedrukreiniger Superklasse HDS 13/20-4S. HOGEDRUKREINIGER HDS 13/20-4 S. De nieuwe superklasse warmwaterhogedrukreinigers reinigen niet alleen uitstekend, maar ook robuust en gebruiksvriendelijk. De nieuwe ECO-stand, uniek voor Kärcher, maakt deze apparaten echt onoverwinnelijk. Wanneer het apparaat op deze stand is ingesteld, werkt het automatisch op de meest zuinige temperatuur. Dit bespaart niet alleen op de bedrijfskosten, maar is ook nog eens goed voor het milieu. Ook verkrijgbaar met slanghaspel. De warmwaterhogedrukreinigers uit de nieuwe midden- en superklassen overtuigen dankzij 6 belangrijke kenmerken. Milieubescherming Hogere efficiëntie met de nieuwe ECO-stand, serviceschakelaar om de waterhardheid te regelen, turboventilator, nauwkeurige reinigingsmiddeldosering, geavanceerde brandertechnologie en pomp met een hoge efficiëntie.
Hogedruk pompen - Jansen Pompentechniek BV.
Hogedruk pompen behoren ook tot het assortiment van Jansen Pompen- en Watertechniek. Deze pompen kunnen onder een hogere druk werken dan de doorsnee pompen in ons assortiment. Raadpleeg voor elke pomp wat de maximum druk is voordat u een keuze maakt.

Contacteer ons

Op zoek naar hogedrukreiniger pomp?