lage druk reiniger

De 7 beste hogedrukreinigers van 2022 Doorgelicht reviews.
Wil je slechts af en toe licht schoonmaakwerk verrichten, zoals een fiets of tuinmeubelen, dan is een machine met een druk tussen 90 en 110 bar voldoende. Wil je daarentegen op regelmatige basis flink wat reinigingswerk verzetten, dan heb je een hogedrukreiniger nodig die meer dan 150 bar kan leveren. We denken dan aan een riolering ontstoppen, een boot of zwembad schoonmaken, een tractor schoonspuiten, schimmels verwijderen en zo meer.
soorten wkk
Catalogus.
o Cookies voor website analyse: zijn voor statische doeleinden teneinde de website aan te passen aan de wensen en interesse van bezoekers en stellen ons in staat na te gaan hoe vaak onze website wordt bezocht, welke paginas problemen opleveren, In dit kader maken wij gebruik van Google Analytics.
Waterkracht - Hogedrukreinigers voor elk reinigingsprobleem.
Door de lage werkdruk heeft u geen last van opspattend vuil. Bekijk snel onze WeedMaster productlijn en bekijk alle voordelen. Van hogedrukreinigers tot reinigingsmachines. Als specialist op het gebied van hogedruk reinigingstechniek bieden wij koud- en heetwater hogedrukreinigers van verschillende merken voor allerlei reinigingsproblemen. Van stationaire installaties tot mobiele reinigers. Wil je weten welke hogedrukreiniger het beste bij jouw reinigingsprobleem past? Reinigingsoplossingen voor diverse branches. Waterkracht biedt allerlei reinigingsoplossingen voor zeer diverse branches. Selecteer een branche om te zien wat voor oplossingen Waterkracht voor deze branche heeft. Staat uw branche of reinigingsoplossing er niet tussen? Wij denken graag met u mee voor een passende reinigingsoplossingen. De najaarsactie 2022 van Waterkracht is van start gegaan. Ook dit najaar hebben wij weer verschillende machines in de najaarsactie zitten. Onze actiemachines kunt u ook eenvoudig via onze website bestellen. Waterkracht Webshop - Al eens ingelogd? Als klant van Waterkracht heeft u via onze website toegang tot een uitgebreide kennisdatabank. Op het moment dat u onderdelen nodig heeft helpen wij u door middel van fotos en exploded view tekeningen te vinden wat u zoekt. De kracht van Waterkracht. Voor 17.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Wij leveren topkwaliteit voor de laagste prijs.
Hogedrukreinigers, Stofzuigers, Waterstofzuigers, Reinigers en Onderdelen Nilfisk, Gardena, Karcher, Airmec VVS-Online Webwinkel.
Op onze complete serie hogedrukreinigers - Compact, Excellent en Pro - geeft Nilfisk standaard 5 jaar garantie geldig vanaf 1 januari 2009. Er wordt géén garantie gegeven op slijtageonderdelen slijtageonderdelen zijn de rotor van de patiocleaner, powerspeed, o-ringen op alle toebehoren en slangen en overmatig gebruik zodat de machine onderhoud nodig heeft. De garantie vervalt bij verkeerd gebruik bijv.te lange verlengkabel, schade door zand, vorst en bij een verstopte sproeier en/of bij toepassing van een consumentenmachine voor professioneel gebruik. Wat betekenen de extensies bij de machines? Wat betekenen alle extenties in de naam van de hogedrukreiniger? De opbouw van ons artikelnummer is als volgt.: C100.5-5 betekent bijvoorbeeld.: C Compact serie. 100 100 bar.
De Nederlandse specialisten in hogedruk reinigen ProNed.
Door een te hoge druk kan gevelwerk beschadigingen oplopen en bij een te lage druk zal er te weinig reinigingskracht zijn. Door de temperatuur van het water op te voeren en daarmee gevels, beton, vensterbanken en voegen schoon te maken en af te spuiten zal er een hogere reinigingskracht behaald worden. Daarmee wordt de ondergrond in tact gehouden worden. Met hogere temperaturen kan er sneller en efficiënter gewerkt worden, maar er moet te allen tijden rekening gehouden worden met het type ondergrond. Stoom reinigen is een methode van reiniging, waarbij een milde vorm van aanslag van een oppervlakte verwijderd kan worden. Mossen, algen of klimop zijn middels stoom reinigen gemakkelijk te verwijderen. Door een object iedere paar jaar te laten stoom reinigen kan ernstige schade voorkomen worden. Stoom reinigen is daardoor een veel gebruikte manier voor het reinigen van monumenten. Deze manier van reinigen is het minst schadelijk voor de ondergrond en het milieu. Reinigen met hoge druk reiniger.
Hogedrukreiniger kopen? Bekijk alle aanbiedingen! Praxis.
Nilfisk hogedrukreiniger C110.7-5 PC X-TRA 1400W. Worx hogedrukreiniger Hydroshot WG620E.9 20V zonder accu. Vaste lage prijs. Bosch hogedrukreiniger Advanced Aquatak 150 2200W. Bosch hogedrukreiniger Universal Aquatak 130 1700W. Nilfisk hogedrukreiniger Core 130-6 PowerControl - Garden 1500W. Hyundai hogedrukreiniger ABW-VAR-70P 1400W. Hikoki hogedruk reiniger AW150LAZ 2000W. Nilfisk hogedrukreiniger E160.1-10HXtra 2300W. Hogedrukreiniger kopen bij Praxis. Wil je een hogedrukreiniger kopen voor een bepaalde klus? Of je nu het terras, pad, oprit, tuinstel, fiets of de auto wilt schoonmaken: een hogedrukreiniger ook wel hogedrukspuit genoemd is het soort machine dat je hiervoor nodig bent.
Met accu Hogedrukreiniger kopen? BESLIST.be o.a. Kärcher Skil.
tank 6 m slang met 25, accu en lader. EASY TO START 40V accu plug play: met de hogedrukreiniger kunt u overal zonder stroom of wateraansluiting reiniger onder hoge druk 25, Ah accu oplader zijn inbegrepen KRACHTIG met onze mobiele hogedrukreinigers met 20L waterreservoir, 650W motorvermogen 300L/u debiet kunt u moeiteloos en efficiënt reinigen FLEXIBEL de handige helper.
Lagedruk reiniging - Poseidon Totaalreiniging.
Bij lagedruk reiniging wordt uw gevel gereinigd met een combinatie van natuurlijk schoonmaakproduct, heet water en lage druk. Dit proces begint met een voorbehandeling van het oppervlakte. Vervolgens wordt de lagedruk reiniger ingezet met verneveld heet water. Op die manier komt het vuil gemakkelijk los.
Huchem blogs - Gevel zelf reinigen? Lees hier hoe Huchem.
Kies hier voor stoomreinigen of reinigen met een mild chemisch reinigingsmiddel. Controleer daarnaast op kleine beschadigingen als barsten en scheuren. Controleer ook de voegen: zijn deze nog vochtwerend, of zijn ze te poreus? In het geval van een gestucte of geverfde gevel is dit lastiger te controleren. Kijk dan of het gebruikte materiaal aan het oppervlak hecht of volledig in de muur is getrokken. In het geval van een beschadigde gevel moeten extra maatregelen worden getroffen om verdere beschadiging te voorkomen. Kies de reinigingsmethode. Nu je de soort en mate van vervuiling hebt bepaald en het type ondergrond, kan je de juiste reinigingsmethode kiezen. In het geval van lichte vervuiling, kan je dit eenvoudig verwijderen door te schrobben met een gevelreiniger Schrob de muur met een borstel, laat de aanslag reiniger even intrekken en spoel af met de tuinslang. Deze methode is geschikt voor vrijwel alle ondergronden. Mos en algen kunnen ook verwijderd worden met een hoge druk reiniger.

Contacteer ons

Op zoek naar lage druk reiniger?